AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta birine dua etmek

Kahve falında hasta birine dua etmek

Kahve falında hasta birine dua etmek zaman zaman kişiyi ezeceğine, hayal kırıklığı yaşanacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, bir sağlık sorunu yaşanacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında hasta birine dua etmek gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınızdan ya da iş birliği yaptığınız kişilerden yardım alabilirsiniz.

Kahve falında hastaya dua etmek kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine alamet eder.

Kahve falında hasta birine dua etmek iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, kişinin fakirleşeceğine işaret eder.

Kahve falında hastaya dua okumak yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında hasta için dua etmek işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Kahve falında suya dua okumak kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına yorulur.

Kahve falında duanın kabul olmadığını görmek iş sahibi olacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cenaze dua etmek hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deniz kenarında dua etmek bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir