AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastaya dua okumak

Kahve falında hastaya dua okumak

Kahve falında hastaya dua okumak kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına delalettir.

Kahve falında hastaya dua okumak gördüyseniz:

  • Şaibeli hareketleri olan kişiler veya gizli kapaklı işler dikkat gerektiriyor.

Kahve falında hastaya dua okumak evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında hasta birine dua etmek eline geçen kazancı daha da arttıracağına, cesaret ve inançla hareket edeceğine alamet eder.

Kahve falında hasta için dua etmek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hastaya dua etmek sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına tabir olunur.

Kahve falında sofra duası okumak bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, müjdeli haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün arkasından dua okumak hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında bağırarak dua okumak sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sure ve dua okumak işlerinin çok iyi gideceğine, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir