Kahve falında sevgili hasta görmek

Kahve falında sevgili hasta görmek çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, neredeyse kahrolacağına, kötülüklerden uzak kalacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine delalettir.

Kahve falında sevgili hasta gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde dostlarınızla birlikte çok eğlenceli bir toplantıya katılabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgilinin hasta olduğunu görmek cesaretin ve özgüvenin azalacağına, gülmeye hasret kalacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi hasta olarak görmek uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın fal sahibine geleceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi hasta görmek insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına işaret eder.

Kahve falında sevgilisini hasta görmek çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilini hasta görmek hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin hasta olduğunu görmek ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilini hasta görmek yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, sevinçli haberler geleceğine inanılır.

Kahve falında sevgiliyi hasta görmek doğru yolu bulacağına, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir