AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir akrabanın hasta olduğunu görmek

Kahve falında bir akrabanın hasta olduğunu görmek

Kahve falında bir akrabanın hasta olduğunu görmek girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, imkânsızlıklarının biteceğine, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, amacına nail olacağına, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına yorulur.

Kahve falında bir akrabanın hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Tam olarak karar almadan, belli konularda karar vermek zorunda hissetmemenizde fayda var.

Kahve falında yakın akrabanın hasta olduğunu görmek hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında akrabayı hasta görmek sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında akraba hasta görmek aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında akrabanın hasta olduğunu görmek yersiz yere suçlanacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir akrabanın hasta olduğunu görmek ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, tüm isteklerine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında akrabasının hasta olduğunu görmek sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine inanılır.

Kahve falında akrabalarının hasta olduğunu görmek çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akrabanı hasta görmek hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir