AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok kan kusmak

Kahve falında çok kan kusmak

Kahve falında çok kan kusmak uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, işlerinden feragat edeceğine, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, maddi sorunlarının artacağına rivayet eder.

Kahve falında çok kan kusmak gördüyseniz:

  • Size maddi ya da manevi zararı olan ilişkilerinizi sonlandırmak isteyebilirsiniz veya bir süreliğine askıya alabilirsiniz.

Kahve falında çok kan kusmak çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kan kusmak kan tükürmek helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kan kusmak bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına işaret eder.

Kahve falında birinin kan kusmak aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kan pıhtısı kusmak ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, kazançlı işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında siyah kan kusmak ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağız dolusu kan kusmak toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, sağlık içinde yaşanacağına inanılır.

Kahve falında ağızdan kan kusmak sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir