AnaSayfa / Genel / Kahve falında zorla kusmak

Kahve falında zorla kusmak

Kahve falında zorla kusmak zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zorla kusmak gördüyseniz:

  • Sizin yapmanız gereken işleri başkalarının yapmasını beklemeyin veya başkalarına güvenerek bazı sorumluluklarınızı ihmal etmeyin.

Kahve falında zorla kusmak işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında zorlanarak kusmak zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine işarettir.

Kahve falında birine zorla sarılmak onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına inanılır.

Kahve falında zorla bir yere gitmek çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına alamet eder.

Kahve falında zorla balık yemek imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına rivayet eder.

Kahve falında tanımadığı biriyle zorla evlenmek yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine yorulur.

Kahve falında bir erkeğin zorla öptüğünü görmek kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zorla biriyle evlenmek kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir