AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin hapse girdiğini görmek

Kahve falında eski sevgilinin hapse girdiğini görmek

Kahve falında eski sevgilinin hapse girdiğini görmek başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, kazancının da hiç eksilmeyeceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan fal sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, geçim zorluğundan kurtulacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin hapse girdiğini gördüyseniz:

  • İyimser olmaya çalışın.

Kahve falında eski sevgilinin hapse girdiğini görmek fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine yorulur.

Kahve falında sevgilinin hapse girdiğini görmek birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin hapse girdiğini görmek sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, bütçesinin genişleyeceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgilisiyle ilişkiye girdiğini görmek iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir kişinin hapse girdiğini görmek olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, girişimlerde bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında birini hapse girdiği görmek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini hapse girdiğini görmek yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına işaret eder.

Kahve falında oğlunun hapse girdiğini görmek uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir