AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok hap içmek

Kahve falında çok hap içmek

Kahve falında çok hap içmek rahat bir hayata sahip olacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına işarettir.

Kahve falında çok hap içmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı, iş hayatınızı veya sağlığınızı ilgilendiren konularda bazı gerçekler açığa çıkabilir.

Kahve falında susuz hap içmek yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, kimseyle konuşmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uyku hapı içmek istediği başarıyı göstereceğine, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına yorulur.

Kahve falında zorla hap içmek hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında çok hap içmek kötü ve zor günler geçireceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz hap içmek hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok hap görmek ne yapacağına karar veremeyeceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hapse geleceğini görmek rahatsızlıkların tedavi edileceğine, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında hapse gireni görmek buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir