AnaSayfa / Genel / Kahve falında hapishane ziyareti görmek

Kahve falında hapishane ziyareti görmek

Kahve falında hapishane ziyareti görmek doyasıya hasret gidereceğine, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine işaret eder.

Kahve falında hapishane ziyareti gördüyseniz:

  • Aileniz ya da yakın çevrenizdeki yaşlı kimseler arasında ağır hastalık ya da ölüm olabilir.

Kahve falında hapishaneye ziyaret etmek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına yorulur.

Kahve falında hapishaneyi ziyaret etmek sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine rivayet eder.

Kahve falında hapishaneye ziyarete gittiğini görmek zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine tabir olunur.

Kahve falında hapishaneye ziyarete gitmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hapishanede birini ziyaret etmek dargınların ve kırgınların barışacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında hapishane ziyareti görmek rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında hapishane ziyaretine gitmek parasal anlamda rahat edeceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına yorulur.

Kahve falında hapishanedeki birini görmek kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir