AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin hapishaneye girdiğini görmek

Kahve falında birinin hapishaneye girdiğini görmek

Kahve falında birinin hapishaneye girdiğini görmek hayat düzeninin alt üst olacağına, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, borçlarının biteceğine, huzuru yakalayacağına, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, kesesinin dolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin hapishaneye girdiğini gördüyseniz:

  • İhtiyacı olan kişiler için normalin dışında şeyler yapabilirsiniz.

Kahve falında başkasının hapishaneye girdiğini görmek zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına yorulur.

Kahve falında hapishane girdiğini görmek istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine delalettir.

Kahve falında başka birinin hapishaneye girdiğini görmek kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin hapishaneye girdiğini görmek tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında oğlunun hapishaneye girdiğini görmek maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına delalettir.

Kahve falında annemi hapishane görmek çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hapishanede kendini görmek dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine inanılır.

Kahve falında suçsuz yere hapishaneye girmek sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir