AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayı yıkamak

Kahve falında arabayı yıkamak

Kahve falında arabayı yıkamak sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında arabayı yıkamak gördüyseniz:

  • Plan veya fikirlerinizi kısmi olarak paylaşmanızda fayda var.

Kahve falında araba yıkamak alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabayı yıkamak kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında hortumla araba yıkamak ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında araba camı yıkamak karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına yorulur.

Kahve falında çamurlu araba yıkamak çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, maddi imkânların günden güne çoğalacağına işarettir.

Kahve falında siyah araba yıkamak dileklerine ve dualarına kavuşacağına, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında araba yıkadığını görmek güzel bir iş fırsatına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz araba yıkamak bahtının ve geleceğinin açık olacağına, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir