AnaSayfa / Genel / Kahve falında araba yıkamak

Kahve falında araba yıkamak

Kahve falında araba yıkamak işlerinden de geri kalacağına, hak yemeyeceğine, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında araba yıkamak gördüyseniz:

  • Parasal açıdan şanslısınız.

Kahve falında kırmızı araba yıkamak elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına işaret eder.

Kahve falında arabayı yıkamak büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine alamet eder.

Kahve falında araba yıkadığını görmek hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına, ona mutluluk getireceğine inanılır.

Kahve falında beyaz araba yıkamak sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına işarettir.

Kahve falında araba yıkamak evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah araba yıkamak bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hortumla araba yıkamak çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, işinin başına geçeceğine delalet eder.

Kahve falında çamurlu araba yıkamak sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir