AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah araba yıkamak

Kahve falında siyah araba yıkamak

Kahve falında siyah araba yıkamak yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah araba yıkamak gördüyseniz:

  • Tartışmaktan kaçınmakta fayda var.

Kahve falında siyah araba yıkamak sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabayı yıkamak sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine yorulur.

Kahve falında araba yıkadığını görmek bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, bir süre belini doğrultamayacağına tabir olunur.

Kahve falında araba yıkamak hasret içinde kalacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz araba yıkamak sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına rivayet eder.

Kahve falında çamurlu araba yıkamak işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı araba yıkamak bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, attığı her adımı düşüneceğine işarettir.

Kahve falında araba camı yıkamak kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir