AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamur tatlısı görmek

Kahve falında hamur tatlısı görmek

Kahve falında hamur tatlısı görmek çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, rütbe edineceğine, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, fesatlıklar içinde kalınacağına işaret eder.

Kahve falında hamur tatlısı gördüyseniz:

  • Karşılaştığınız konuların ne derece riskli olduklarını düşünmeden hemen atılmak cesaretine sahipsiniz.

Kahve falında hamur tatlısı görmek kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine inanılır.

Kahve falında tatlı hamuru görmek başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, çok daha güçlü biri haline geleceğine işarettir.

Kahve falında hamur tatlısı yapmak çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine delalettir.

Kahve falında hamur işi tatlı görmek tatsızlıklar çıkacağına, zengin olunacağına delalet eder.

Kahve falında tatlı hamuru açmak tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hamur tatlısı yemek işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine inanılır.

Kahve falında tatlı hamuru yoğurmak işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine alamet eder.

Kahve falında hamurlu tatlı yemek çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir