AnaSayfa / Genel / Kahve falında tatlı hamuru görmek

Kahve falında tatlı hamuru görmek

Kahve falında tatlı hamuru görmek çileli ve zorlu günler yaşayacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, bununla kalmayarak iflas edeceğine, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, hedefine çok kolay ulaşacağına, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, tüm düzenin alt üst olacağına delalet eder.

Kahve falında tatlı hamuru gördüyseniz:

  • Aslen zor veya ağır olduğu belli konularda kafanızı netleştirmeye çalışmalısınız.

Kahve falında tatlı hamuru görmek eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hamur tatlısı yemek hayırlı işler yapacağına, kazancının hiç azalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tatlı hamuru yoğurmak rahatının bozulacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında hamur işi tatlı görmek maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında tatlı hamuru yapmak sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tatlı hamuru açmak kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamur tatlısı görmek zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, iyi geçiminin de bozulacağına delalettir.

Kahve falında hamurlu tatlı yemek maddi yükümlülüklerinin artacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir