AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamurun içinde kurt görmek

Kahve falında hamurun içinde kurt görmek

Kahve falında hamurun içinde kurt görmek sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, falı kapatan kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, işlerinin karışacağına yorulur.

Kahve falında hamurun içinde kurt gördüyseniz:

  • Belli durum veya koşullara yavaş tepki göstermek bazı konuların devamlılığını etkileyebilir.

Kahve falında hamurun içinde kurt görmek bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kurtlu hamur görmek daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında hamurda kurt görmek çok önemli noktalara geleceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında hamurun içinde kıl görmek iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, ondan şifa göreceğine, güç alacağına delalet eder.

Kahve falında hamurun içinde altın görmek büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hamurun içinde saç kılı görmek ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına yorulur.

Kahve falında hamur içinde kıl görmek hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında hamurun içinde saç görmek zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir