AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayı sürdüğünü görmek

Kahve falında arabayı sürdüğünü görmek

Kahve falında arabayı sürdüğünü görmek geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabayı sürdüğünü gördüyseniz:

  • Zoraki değişikliklerin asıl hedefi veya değişikliklerin sonucu sizi başarıya taşımak ya da belli konularda işleri halletmeniz olacak.

Kahve falında arabayı sürdüğünü görmek kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah araba sürdüğünü görmek çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine inanılır.

Kahve falında kızının araba sürdüğünü görmek her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında eşinin araba sürdüğünü görmek gücünün ve şansının yaver gideceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birinin araba sürdüğünü görmek kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, sorunlu zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün sürdüğü arabaya binmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında başka birinin araba sürdüğünü görmek kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine işarettir.

Kahve falında kocasının araba sürdüğünü görmek ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, doğru haber almaya inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir