AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birinin araba sürdüğünü görmek

Kahve falında ölü birinin araba sürdüğünü görmek

Kahve falında ölü birinin araba sürdüğünü görmek çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, büyük paralar kazanacağına, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, büyük başarıla kazanacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında ölü birinin araba sürdüğünü gördüyseniz:

  • Doğru işleri yapmak veya doğru davranmak için çalışırken oldukça zorlanabilirsiniz ya da cesur olmanız gerekebilir.

Kahve falında ölünün sürdüğü arabaya binmek ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağına yorulur.

Kahve falında ölü birinin araba sürdüğünü görmek her zaman sevgi göreceğine, işinde büyük başarılar alacağına işarettir.

Kahve falında arabayı sürdüğünü görmek yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya alamet eder.

Kahve falında annesinin araba sürdüğünü görmek hem de yeni mülkler satın alacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine yorulur.

Kahve falında babanın araba sürdüğünü görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı araba sürdüğünü görmek borçluysa borcunu ödeyeceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına inanılır.

Kahve falında siyah araba sürdüğünü görmek gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski araba sürdüğünü görmek elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir