AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah araba sürdüğünü görmek

Kahve falında siyah araba sürdüğünü görmek

Kahve falında siyah araba sürdüğünü görmek çok sevineceği olaylar yaşayacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah araba sürdüğünü gördüyseniz:

  • Yapacağınız araştırmalar, katılacağınız konferanslar veya tecrübeli kişilere soracağınız sorular sonrasında değerli bilgiler edinebilirsiniz.

Kahve falında siyah araba sürdüğünü görmek birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, kişisel problemlerini çözeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz araba sürdüğünü görmek hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına işarettir.

Kahve falında eski araba sürdüğünü görmek sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine rivayet eder.

Kahve falında bir başkasının araba sürdüğünü görmek işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızının araba sürdüğünü görmek sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arabayı sürtmek onunla yeniden kavuşacağına, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin araba sürdüğünü görmek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin araba sürdüğünü görmek hayırlı bir evlat olacağına, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir