AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasının araba sürdüğünü görmek

Kahve falında kocasının araba sürdüğünü görmek

Kahve falında kocasının araba sürdüğünü görmek ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasının araba sürdüğünü gördüyseniz:

  • Geçmiş tecrübeleriniz sizi kötü durumda kalmaktan kurtarabilir.

Kahve falında kocasının araba sürdüğünü görmek bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, makbul olan şeylere rivayet eder.

Kahve falında karısının araba sürdüğünü görmek başarı elde edeceğine, ferahlayacağına, hafifleyeceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı araba sürdüğünü görmek kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına inanılır.

Kahve falında ölünün sürdüğü arabaya binmek büyük bir karar verileceğine, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski araba sürdüğünü görmek sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine inanılır.

Kahve falında kardeşinin araba sürdüğünü görmek zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah araba sürdüğünü görmek atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, fal sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına delalettir.

Kahve falında başkasının araba sürdüğünü görmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir