AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamur açan birini görmek

Kahve falında hamur açan birini görmek

Kahve falında hamur açan birini görmek acı veren durumların vuku bulacağına, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine alamet eder.

Kahve falında hamur açan birini gördüyseniz:

  • Faydasız argümanlar ya da yürümesi zor anlaşmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında ölmüş birinin hamur açtığını görmek güvenliğinden vazgeçeceğine, hastalıkların da kalıcı olmayacağına inanılır.

Kahve falında kızının hamur açtığını görmek sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının hamur açtığını görmek her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamur açamamak herkesin ilgisinin çekileceğine, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında hamur açanı görmek stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında hamur açan birini görmek bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının hamur açtığını görmek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hayvanları aç görmek düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir