AnaSayfa / Genel / Kahve falında hayvanları aç görmek

Kahve falında hayvanları aç görmek

Kahve falında hayvanları aç görmek başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine inanılır.

Kahve falında hayvanları aç gördüyseniz:

  • Aileniz, eşiniz ya da işvereniniz size karşı anlayışsız tutumlara girebilir.

Kahve falında hayvanları aç bırakmak kazancın yarı yarıya düşeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hayvanları aç görmek anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, büyük özgüven kazanacağına işaret eder.

Kahve falında aç hayvan görmek onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine alamet eder.

Kahve falında hayvanı aç bırakmak gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine rivayet eder.

Kahve falında aç hayvan beslemek her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına inanılır.

Kahve falında gözü açamamak iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında orucu açamamak bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine tabir olunur.

Kahve falında aç oruç tutmak sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, geçim derdinin son bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir