AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamur açanı görmek

Kahve falında hamur açanı görmek

Kahve falında hamur açanı görmek uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, yeni kısmetlere nail olacağına, işlerinin açılacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, elindekileri de alıp götüreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hamur açanı gördüyseniz:

  • Belli haberlere veya bilgi akışına bağlı olarak bazı hareketlerinizi şekillendiriyor ya da bazı şeylerin önünü kapatıyor olabilirsiniz.

Kahve falında ölmüş birinin hamur açtığını görmek kazancının yerine gelmesine, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının hamur açtığını görmek şansının geri döneceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında hamur açan birini görmek beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına alamet eder.

Kahve falında kızının hamur açtığını görmek sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hamur açamamak aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının hamur açtığını görmek kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına tabir olunur.

Kahve falında hamur açanı görmek özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında çiçek açmış ağaç görmek ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir