AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamur açamamak

Kahve falında hamur açamamak

Kahve falında hamur açamamak büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, dertlerinin unutulacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, itibar edineceğine, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, nahoş sözler işiteceğine, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında hamur açamamak gördüyseniz:

  • Ekip çalışmalarına yatkın olmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında ölmüş birinin hamur açtığını görmek sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında hamur açamamak yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında hamur açan birini görmek sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında hamur açanı görmek yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının hamur açtığını görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine yorulur.

Kahve falında kızının hamur açtığını görmek aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının hamur açtığını görmek bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına yorulur.

Kahve falında menekşe açtığını görmek tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir