AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamileyken kavga etmek

Kahve falında hamileyken kavga etmek

Kahve falında hamileyken kavga etmek eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, nasıl bir hayat sürdüreceğine rivayet eder.

Kahve falında hamileyken kavga etmek gördüyseniz:

  • Hareketleriniz fikirlerinizi göstermenizi sağlayabilir.

Kahve falında hamile biriyle kavga etmek yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına yorulur.

Kahve falında hamileyken kavga etmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hamile kadınla kavga etmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında başka biriyle kavga etmek yüksek mertebeye geleceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının kavga ettiğini görmek insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında komşusunun kavga ettiğini görmek işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşın kavga ettiğini görmek masa başı bir işe girileceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine yorulur.

Kahve falında kavgalı olduğu birini görmek başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir