AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek ve hamile görmek

Kahve falında bebek ve hamile görmek

Kahve falında bebek ve hamile görmek kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında bebek ve hamile gördüyseniz:

  • Herkesin yararına değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında erkek bebeğine hamile olduğunu görmek aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, onlar için çabalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ikiz bebek hamile görmek dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, sağlığın günden güne iyiye gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek bebeğe hamile olduğunu görmek işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına inanılır.

Kahve falında hamile iken bebek emzirmek hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında bebeği hamile görmek bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine alamet eder.

Kahve falında hamile olup bebek doğurmak kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hamile olup erkek bebek doğurmak kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine delalettir.

Kahve falında hamileyken bebeğini görmek zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir