AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile ve bebek görmek

Kahve falında hamile ve bebek görmek

Kahve falında hamile ve bebek görmek ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında hamile ve bebek gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde anlaşmazlık veya kavgalar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında kendini erkek bebeğe hamile olduğunu görmek bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamileyken erkek bebek görmek birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, günahlara yorulur.

Kahve falında ikiz bebek hamile olduğunu görmek biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hamile olup bebeği aldırmak sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında hamile olduğunu ve bebeğin hareket ettiğini görmek işlerin aksamayacağına, kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına yorulur.

Kahve falında hamile birinin bebek emzirdiğini görmek büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına delalettir.

Kahve falında dördüz bebeğe hamile olmak çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, imkânsızı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek bebeğe hamile kadın görmek rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir