AnaSayfa / Genel / Kahve falında acur tarlası görmek

Kahve falında acur tarlası görmek

Kahve falında acur tarlası görmek yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, isabetli adımlar atacağına, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında acur tarlası gördüyseniz:

  • Evinizi ya da duygusal hayatınızı ilgilendiren konularda gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında acur tarlası görmek şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil acur görmek işsizseniz işe gireceğinize, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına rivayet eder.

Kahve falında acur yemek sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine rivayet eder.

Kahve falında acur almak ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine inanılır.

Kahve falında acur turşusu yemek fal sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına işarettir.

Kahve falında acur yediğini görmek her şeyin durağan şekilde süreceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında acur toplamak parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında salatalık ve acur görmek kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir