AnaSayfa / Genel / Kahve falında acur yediğini görmek

Kahve falında acur yediğini görmek

Kahve falında acur yediğini görmek çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında acur yediğini gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin karakteri konusunda sezgileriniz sizi yanıltmayacak.

Kahve falında acur yediğini görmek üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında acur görmek onların güvenini sarsacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında acur yemek övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil acur görmek yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında tüylü acur görmek rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında acur turşusu görmek vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında acur tarlası görmek iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında acur almak sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, yuva kuracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir