AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil acur görmek

Kahve falında yeşil acur görmek

Kahve falında yeşil acur görmek emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, çıkar için insanlara zulmetmeye, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil acur gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler duygusal anlamda tepkisel davranışlar içerisinde olabilirler.

Kahve falında yeşil acur görmek yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, içine fesat düşeceğine yorulur.

Kahve falında acur yediğini görmek maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tüylü acur görmek uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine alamet eder.

Kahve falında acur toplamak arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine yorulur.

Kahve falında acur almak ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine inanılır.

Kahve falında acur tarlası görmek size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine işaret eder.

Kahve falında acur yemek kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, işindeki verimliliğinin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında acur görmek kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir