AnaSayfa / Genel / Kahve falında acur almak

Kahve falında acur almak

Kahve falında acur almak hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, ev sahibi olunacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, işlerinde aksama olacağına, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında acur almak gördüyseniz:

  • İnatçılığı veya ısrarı bırakıp esnek olmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında acur yemek şöhret ve hayır getireceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil acur görmek ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun fal sahibini sevindirecek şekilde olacağına delalettir.

Kahve falında tüylü acur görmek aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına alamet eder.

Kahve falında acur almak kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında acur toplamak bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, iş dünyasında nam sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında acur turşusu yemek sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında salatalık ve acur görmek üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine inanılır.

Kahve falında acur turşusu görmek bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir