AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile olduğunu ve doğum yapacağını görmek

Kahve falında hamile olduğunu ve doğum yapacağını görmek

Kahve falında hamile olduğunu ve doğum yapacağını görmek dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, işlerinin artacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hamile olduğunu ve doğum yapacağını gördüyseniz:

  • Beklenmedik düşmanlıklar görülebilir.

Kahve falında hamile birini doğum yapmış görmek aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamile değilken doğum yapmak rahatının yerinde olacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına işaret eder.

Kahve falında hamile olup doğuma gitmek yüzün güleceğine, yakın çevresine fikir danışacağına yorulur.

Kahve falında hamile kadına doğum yaptırmak yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile doğum yapmak işten güçten elini eteğini çekeceğine, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hamile birinin doğum yaptığını görmek bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına delalettir.

Kahve falında hamile birinin doğum yaptığını duymak yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, gönlünce bir yaşamı olacağına rivayet eder.

Kahve falında hamile olmadan doğum yapmak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir