AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile birini doğum yapmış görmek

Kahve falında hamile birini doğum yapmış görmek

Kahve falında hamile birini doğum yapmış görmek dünyasının iyileşmesine, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, işlerini düzene sokacağına, işlerinin günden güne azalacağına işaret eder.

Kahve falında hamile birini doğum yapmış gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarınızla iletişime geçmeniz mevcut durumunuzu daha iyi anlamanıza yardım edebilir veya bir sonraki adımınızı daha kolay kurgulayabilirsiniz.

Kahve falında hamile olmadan doğum yapmak sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine işaret eder.

Kahve falında hamile eşinin doğum yaptığını görmek keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile bir kadının doğum yaptığını görmek bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına tabir olunur.

Kahve falında hamile birinin doğum yaptığını duymak çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, anne babaya müjde verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hamile olduğunu ve doğum yaptığını görmek kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına işarettir.

Kahve falında hamile olmak ve doğum yapmak suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına inanılır.

Kahve falında hamile değilken doğum yapmak zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında hamile olmayan birinin doğum yaptığını görmek gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir