AnaSayfa / Genel / Kahve falında acur koparmak

Kahve falında acur koparmak

Kahve falında acur koparmak rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sadece falı kapatan kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine alamet eder.

Kahve falında acur koparmak gördüyseniz:

  • Ya da yeni projeler üzerinde tartışabilirsiniz.

Kahve falında acur koparmak sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında acur yediğini görmek eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine tabir olunur.

Kahve falında acur turşusu görmek yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına işaret eder.

Kahve falında acur toplamak hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında tüylü acur görmek hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil acur görmek hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında acur tarlası görmek hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına yorulur.

Kahve falında salatalık ve acur görmek atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, üst bir mevkiye terfiye alınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir