AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile kadını öpmek

Kahve falında hamile kadını öpmek

Kahve falında hamile kadını öpmek zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına inanılır.

Kahve falında hamile kadını öpmek gördüyseniz:

  • Gelişmeleri daha farklı bir yaklaşım içinde izleyin.

Kahve falında hamile kadını öpmek eline haram para geçeceğine, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine inanılır.

Kahve falında hamile birini öpmek işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında hamile kadının bebeğini görmek okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine işarettir.

Kahve falında hamile kadına yardım etmek iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka kadını hamile görmek hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında dul bir kadının hamile olduğunu görmek elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında hamile kadının öldüğünü görmek hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine işarettir.

Kahve falında tanıdık kadını hamile görmek kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir