AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile birini öpmek

Kahve falında hamile birini öpmek

Kahve falında hamile birini öpmek sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, huzura erileceğine, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hamile birini öpmek gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren beklenmedik gelişmelerle uğraşmanız gerekebilir ya da yakın çevrenizdeki kişilerin yardımınıza ihtiyacı olabilir.

Kahve falında hamile kadını öpmek eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamile birini öpmek mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hamile birin görmek işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bekar bir kızın hamile olduğunu öğrenmek ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşımın hamile olduğunu görmek kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hamile birinin erkek çocuğu olduğunu görmek iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hamile bir bayan görmek dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşlarını hamile görmek kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir