AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile birinin öldüğünü görmek

Kahve falında hamile birinin öldüğünü görmek

Kahve falında hamile birinin öldüğünü görmek zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında hamile birinin öldüğünü gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol edememeniz durumunda ileride pişmanlık duyacağınız sözler söyleyebilirsiniz.

Kahve falında hamileyken bebeğin öldüğünü görmek maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hamile bir kadını öldürmek bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile kadın öldürmek çok iyi bir duruma geleceğine, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamile birini öldürmek kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına işaret eder.

Kahve falında hamile eşinin öldüğünü görmek kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hamile olduğunu bebeğin öldüğünü görmek esenliğe ve feraha kavuşacağına, elinin dara düşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında hamile bir kadının öldüğünü görmek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine tabir olunur.

Kahve falında hamile kadının bebeğinin öldüğünü görmek iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir