AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile kadın öldürmek

Kahve falında hamile kadın öldürmek

Kahve falında hamile kadın öldürmek sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, rütbesinin yükseleceğine, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, nifak sokanların cezalandırılacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamile kadın öldürmek gördüyseniz:

  • Bir anlaşma, karlı bir alışveriş, yatırım veya hediye bazı kutlamalar yapılmasını gerektirebilir.

Kahve falında hamile kadının öldüğünü görmek sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, yaralayacağına ve küstüreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hamile bir kadını öldürmek ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile kadını öldürmek tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine işaret eder.

Kahve falında hamile kadının bebeğinin öldüğünü görmek başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, çok büyük zararlar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hamile bir kadının öldüğünü görmek cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine yorulur.

Kahve falında hamile kadın öldürmek işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında hamile kadını öldürdüğünü görmek çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında hamile kadın bebeğini görmek kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, birçok yeni bağlantı kurulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir