AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamama girmek

Kahve falında hamama girmek

Kahve falında hamama girmek zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında hamama girmek gördüyseniz:

  • Gereksiz değişiklikler yapmanız sonucunda olaylar sizi engelleyebilir.

Kahve falında erkek hamamına girmek yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına işarettir.

Kahve falında hamama girmek neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine tabir olunur.

Kahve falında erkekler hamamına girmek tutulan yolun isabetli olacağına, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına yorulur.

Kahve falında hamamda havuza girmek evin kasasına giren gelirin artacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kadınlar hamamına girmek çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamamda tuvalete girmek kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına işaret eder.

Kahve falında hamamda fare görmek nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş hamam böceği görmek bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir