AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini hamamda yıkanırken görmek

Kahve falında kendini hamamda yıkanırken görmek

Kahve falında kendini hamamda yıkanırken görmek sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, anne baba dualarının alınacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, yanlış seçimler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini hamamda yıkanırken gördüyseniz:

  • Yeni kişisel gelir kaynakları yaratma gayreti içinde olmalısınız.

Kahve falında hamamcı görmek hastalıklara şifa bulunacağına, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamam havuz görmek hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine rivayet eder.

Kahve falında hamamda su içmek kazanç ve kar getireceğine, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına işaret eder.

Kahve falında saçında hamam böceği görmek çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamamda kese yapmak hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına rivayet eder.

Kahve falında dev hamam böceği görmek iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyle hamama gitmek varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kirli hamam görmek çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalıkların sona ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir