AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamamda yıkanmak

Kahve falında hamamda yıkanmak

Kahve falında hamamda yıkanmak ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine, çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, endişelerinden kurtulacağına, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine inanılır.

Kahve falında hamamda yıkanmak gördüyseniz:

  • Yanlış anlamalara yol açan bir tutum içine girer ya da sessiz kalırsanız, sonradan içinden çıkmakta zorlanacağıınz bazı sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Kahve falında temiz hamam görmek geleceğin hayır ve güzellik getireceğine, korkularını yeneceğine alamet eder.

Kahve falında osmanlı hamamı görmek hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına delalettir.

Kahve falında hamamda altın görmek kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında fare ve hamam böceği görmek herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine işarettir.

Kahve falında hamam böceğinden kaçmak kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine işarettir.

Kahve falında hamamı temizlemek işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında hamam almak işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamamda terlemek bankadaki hesabının kabaracağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir