AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare ve hamam böceği görmek

Kahve falında fare ve hamam böceği görmek

Kahve falında fare ve hamam böceği görmek iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, eğer falı kapatan kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, bir sebeple sıkıntılarının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fare ve hamam böceği gördüyseniz:

  • Sizin için en önemli olan işlere odaklanmalısınız.

Kahve falında fare ve hamam böceği görmek kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çok sayıda hamam böceği görmek gelirinin de garanti altında olacağına, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında ekmeğin içinde hamam böceği görmek hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına alamet eder.

Kahve falında hamam böceği sürüsü görmek gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, düşman hususunda keder ve üzüntüye işarettir.

Kahve falında yavru hamam böceği görmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının evinde hamam böceği görmek çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, aile hayatının kötüye gideceğine tabir olunur.

Kahve falında hamam böceği öldürdüğünü görmek hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına işaret eder.

Kahve falında üzerinde hamam böceği görmek doğru yatırımlar yapacağına, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir