AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz hamam görmek

Kahve falında temiz hamam görmek

Kahve falında temiz hamam görmek kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, daha lüks bir hayat yaşayacağına, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, keyfinin olmayacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında temiz hamam gördüyseniz:

  • Bazılarının söylediklerine kulak verebilir, bazılarını ise sonsuza dek dinlememe kararı alabilirsiniz.

Kahve falında temiz hamam görmek daha temkinli ve garantici olacağına, işinde uzmanlaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamamda temizlenmek onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamam böceği sürüsü görmek kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hamamda su dökmek güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, güçlendikçe güçleneceğine alamet eder.

Kahve falında evin içinde hamam görmek geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine rivayet eder.

Kahve falında hamam ve havuz görmek ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük hamam böceği görmek dertlerin artacağına, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil hamam böceği görmek kızgınlıkların geçeceğine, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir