AnaSayfa / Genel / Kahve falında osmanlı hamamı görmek

Kahve falında osmanlı hamamı görmek

Kahve falında osmanlı hamamı görmek uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında osmanlı hamamı gördüyseniz:

  • Kendinize dönük olacaksınız.

Kahve falında türk hamamı görmek eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü hamam böceği görmek geçiminin daha kolay hale geleceğine, hayat kalitesinin de yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hamam görmek buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, çok daha fazla adım atacağına delalettir.

Kahve falında kocasını hamamda görmek işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına inanılır.

Kahve falında birini hamamda görmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında hamam takımı görmek kendisiyle de gururlanacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına işarettir.

Kahve falında hamamda kavga etmek gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini hamamda görmek işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir