AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamamda yemek yemek

Kahve falında hamamda yemek yemek

Kahve falında hamamda yemek yemek çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamamda yemek yemek gördüyseniz:

  • Bazı kişilere evinizle ilgili gerçekleri anlatmanız ilgi çekmenizi sağlayabilir.

Kahve falında hamam böceği yemek hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine yorulur.

Kahve falında hamamda yemek yemek hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına işaret eder.

Kahve falında hamamda uyumak işlerini yoluna koymayı başaracağına, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hamamda saç taramak ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında çok hamam böceği görmek parasız günler geçireceğine, kısmetlerinin bol olacağına alamet eder.

Kahve falında hamamda birini keselemek kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına inanılır.

Kahve falında hamam böceği ölüsü görmek kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine işarettir.

Kahve falında ölüyle hamama gitmek bereket ve zenginlik elde edeceğine, yapılan işlerin fazla kar getireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir