AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok hamam böceği görmek

Kahve falında çok hamam böceği görmek

Kahve falında çok hamam böceği görmek aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine işarettir.

Kahve falında çok hamam böceği gördüyseniz:

  • Daha iyi fırsatlarla karşılaşmanızı sağlayacak aktivitelere katılmalısınız.

Kahve falında evinde hamam böceği görmek dedikodu edeceğine, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına yorulur.

Kahve falında sarı hamam böceği görmek bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında dev hamam böceği görmek endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hamam böceği zehirlemek huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kahverengi hamam böceği görmek mesleğinde atılım yapacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında saçta hamam böceği görmek çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına yorulur.

Kahve falında hamam böceğinden kaçmak ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş hamam böceği görmek dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir