AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamamda kan görmek

Kahve falında hamamda kan görmek

Kahve falında hamamda kan görmek düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hamamda kan gördüyseniz:

  • Olayların raydan çıkmaması için elinizden geleni yapmalısınız.

Kahve falında hamamda kan görmek hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, başarılarının eksilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında hamamda olmak hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına delalettir.

Kahve falında kocaman hamam böceği görmek hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadınlar hamamı görmek başarılarının çoğalacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında hamama girmek endişe ettiği işlerin son bulacağına, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında hamamda saç taramak ona kavuşacağına, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında hamama gitmek için hazırlanmak sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine inanılır.

Kahve falında başkasını hamamda görmek kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir