AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını hamamda görmek

Kahve falında başkasını hamamda görmek

Kahve falında başkasını hamamda görmek kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, büyük bir yenilgi alacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında başkasını hamamda gördüyseniz:

  • Maddi gelirlerinizi arttırmanın ya da maddi konularda yeni şeyler üretmenin yollarını arayabilirsiniz.

Kahve falında ekmeğin içinde hamam böceği görmek sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, uzun bir süre boyunca çekeceğine delalet eder.

Kahve falında hamamcı olmak çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına yorulur.

Kahve falında hamam temizlemek kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine işarettir.

Kahve falında hamam sahibi olmak hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hamam böceği yuvası görmek ağız tadının yerinde kalacağına, büyük zararlar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hamamda saç taramak zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, rahata ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hamamdan çıkmak yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına işaret eder.

Kahve falında hamam yıkanmak elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir