AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamamda olmak

Kahve falında hamamda olmak

Kahve falında hamamda olmak haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, zor durumların biteceğine, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine işaret eder.

Kahve falında hamamda olmak gördüyseniz:

  • Belli bir konuya müdahale etmeden önce, olayları diğer kişilerin bakış açılarıyla görmeye dikkat etmelisiniz.

Kahve falında hamamda birini yıkamak Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamama girdiğini görmek dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, güzel zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş hamam böceği görmek hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, işlerinin kötüye gideceğine alamet eder.

Kahve falında hamam otu görmek sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hamamda yıkanmak iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamam kapısı görmek yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hamamdan çıkmak olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, aşkının da kalıcı olacağına delalet eder.

Kahve falında hamam böceği öldürdüğünü görmek hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir