AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamamda çamaşır yıkamak

Kahve falında hamamda çamaşır yıkamak

Kahve falında hamamda çamaşır yıkamak işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine tabir olunur.

Kahve falında hamamda çamaşır yıkamak gördüyseniz:

  • Bir çok beklenmedik şeyle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında hamamda çamaşır yıkamak üzerinde kafa yoracağına, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine yorulur.

Kahve falında hamamda halı yıkamak sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, siparişlerinin çoğalacağına işarettir.

Kahve falında hamamda birini yıkamak huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamam yıkamak rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, ele geçen kazancın günden güne azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının çamaşır yıkadığını görmek neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, yeni şeyler deneneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında renkli çamaşır yıkamak çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü çamaşırı yıkamak hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çamaşırlarını yıkamak gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir